Ljubavni snovi

Nemoj sreco, nemoj danas...
 
Početna stranicaPortalFAQČlanstvoRegistracijaLogin

Share | 
 

 ***Erotske price***

Go down 
Autor/icaPoruka
LuckyDreams

avatar

Broj postova : 73
Age : 37
Lokacija : Marseille
Registration date : 21.05.2008

PostajNaslov: ***Erotske price***   ned svi 25, 2008 9:48 pm

***Svadba***


Nikada nisam voleo svadbe, naročito one rođačke. Tada tetke i strine i sva ona mnogobrojna rodbina prilaze i štipkaju obraze i benave se kao da sam još uvek osnovac.
- Vidi ga molim te, kao šećer, da ga pojedeš. Koliki si porastao. Ma da te još jednom ljubnem…
Već sam se naježio i dok ovo pišem. Grozno. Da nema one dobre klope i namontirane ženskadije, isfolirao bi neku boljku svaki put, samo da ne moram da idem. A i šta drugo da radi srednjoškolac, i to onaj napaljeni (24 sata) nego da snima situaciju na podijumu za igru. A kad još pride dođe neko kolo (i to ono brzo), oči da ispadnu. Neki put mislim da su kolca i pravljena, da neka bujna seka, poskakuje za nekog ustreptalog junošu. Kladim se da bar polovina muškog sveta na svadbi, ili bar oni trezni, gledaju taj prenos uživo, a ne mladu ili (daleko bilo) mladoženju.
Tako je bilo i prošle jeseni. Odosmo čak u Novi Sad. Neki rođak koga za koga i nisam siguran kako izgleda se ženio. Moj ćale kao po dobrom starom običaju, nema šanse da zaobiđe neki takav događaj, a naravno obaveza je da se potrpa i cela porodica. Hajde sestra je još mala, što nju vode, to mogu i da razumem. Ali što mene? Nije vredelo moje moljakanje, ubedio me jednostavno.
- Ako ne kreneš, nećeš ići sa društvom na more letos!
Matori je genije kada trebanekog da natera na nešto. I naravno pretrpeo sam kanonadu štipanja, ljubljenja i svega ostalog. Svog me ulipali, k’o da sam se ja ženio. Strašno. Među svim onim pijanim, veselim ljudima, zapade mi oko na jednu malenu crnku. Sedela je među mladinim zvanicama, sa nekim matorcima , verovatno ćale i keva. Prava mala bombica. Nije bila veća od 160, ali skladnijeg bića na svadbi nije bilo. Buljio sam k’o sovuljaga u nju. Nisam popio niti jedno pivo, a napio sam se samo od gledanja. Morao sam bliže da je osmotrim. Neki ljudi odmah preko puta nje ustadoše da igraju, pa se ja spretno prebacih na njihovo mesto. Malo se iznenadi kad sedoh naspram nje, ali već sledećeg trenutka se nasmeja. Kakav je samo to bio osmeh! Znate one ljude za reklame za neku zubnu pastu. Takve zubiće je imala. Moraš da zažmiriš od njihove beline. Pokušavala je nešto da mi kaže, ali nije išlo. Neki teški narodnjak se bečio sa zvučnika, a pošto je svadba već odmicala, “oštećenje” bubnjića je bilo u završnoj fazi. I tada uradi nešto što i dan danas sanjam. malo ustade, previ se preko stola da mi se približi. Kakve su to grudi. Stegnute u neki crni korset, samo što ne poiskakaše. Da sam dete sisao bih do 18-e.
- Ko si ti?
Pitala je i na moju veliku žalost, vratila se nazad. Naravno ni ja nisam mogao da joj odgovorim, zbog onog istog “narodnjačkog” problema. Samo sam slegao ramenima, pokazujući na zvučnik u blizini. Pokušah da iskoristim situaciju pa joj mahnuh rukom ka izlazu, pitajući je da mi se pridruži. Klimnu glavom i na moje zaprepaštenje, jedva ustade. Bila je poprilično pijana. Malena se pridržavala, za sve na šta je mogla. Na kraju me pozva da joj pomognem. Uhvatih je pod ruku i lagano izvedoh napolje. Čim izađosmo, počeh da zevam, da bar malo “razradim” uši. Zujanje postade podnošljivije. Ona me pogleda, malo treznije, valjda je onaj vazduh otrezni.
- Ala si ti visok. Morala bih da se popnem na neku stolicu da te poljubim.
- Eh, ja sam ti Černobil generacija, radijacija je povećala neke stvari na nama, uključujući i visinu (i još po nešto), ali nemoj da brineš, sageću se da ti olakšam.
Kikotala se, široko pokazujući one perfektne zube.
- A ko si ti, nikako da te pitam? Nisi sa Danijeline (mlada) strane?
- Ne, ja sam infiltrirani pretstavnik mladoženjine strane, sa zadatkom da ispipam sve što može biti od interesa na onoj drugoj, mladinoj strani.
I dalje se smejala. Bila je toliko pijana, da kad bih citirao i delove iz dnevnika RTS-a i to bi joj bilo smešno, što zapravo i nije neko poređenje, jer je tamo i inače sve smešno.
- Vodi me negde da sednem, nekako sam nesigurna na nogama.
Kud sad da te vodim, napolju samo parkirani automobili i ništa više. Na kraju nisam imao kud. Krenuh među parkirana kola i proveravah da li imaju neka otključana. Naravno k’o za inat, nađoh jednog juga. Vlasnik i nije imao razloga da ga zaključava, ko bi ga i ukrao. Odmah je smestih na zadnje sedište.
- Vau, kako ti je dobar ovaj auto!
Ne da je bila pijana, nego se uletvila do kraja. Verovatno sam joj i ja izgledao k’o Bred Pit. A da se ja pitam, onog bolesnika što je konstruisao juga, treba komisijski pretući na sred Terazija. Polomih se nameštajući se pored nje. Zatvorih vrata i nastade mrak. Ko bi rekao, ono svetlo u jugiću još radi!
- Ej, gde si nestao, sad ne mogu da te vidim.
- Pa to i jeste cilj, ovde i treba da bude mračno. Nećeš valjda da svi gledaju šta to radimo.
- A šta mi to radimo?
- Sve ono što hoćeš.
Malecka je polako dolazila sebi.
- Ti si se baš žestoko napila. Jesu li ti ono matorci pored tebe?
- Jesu, a što pitaš?
- Oni se ne bune zbog toga?
- Šta imaju i da se bune kad nemaju pojma. Celo veče pijem banbus i đus-vodku. Oni gledaju u gornji kraj, a ja dolivam.
Kad bi se nasmejala, osvetljavala bi celog jugića onim svojim belim zubima.
- Hajde reci mi opet, šta mi to ovde radimo?
Umesto da joj odgovorim, privukoh je snažno i poljubih. Na moje iznenađenje, ne da se nije bunila, već navali lavovski na mene. Vodila je igru. Grickala mi je usne, a prstima prolazila kroz kosu. Bombica, prava bombica. Dugo me je ljubila. Puštao sam rukama na volju. Šarao sam svuda po tom čvrstom telu.
- Nestaško!
Samo bi kratko procedila i nastavljala. Nije joj dugo trebalo, da pronađe moju nabreklinu. Kad me je dotakla, onako preko pantalona, kao da me pecnula struja. Rukom ga je pritiskala, dok na kraju nije otkopčala šlic. Izvukla ga napolje i vrlo nežno povlačila. Imala je male šake. Osećao sam da je jedva uspevala da ga obuhvati. Odjednom se sklupča u ugao u skliznu nadole. Polako ga liska sa donje strane, a potom prevlači od korena do vrha. Naposletku ga usisa unutra do kraja. Majstorski je to radila, i to na tako ograničenom prostoru. Svukao sam pantalone, da i njoj i meni bude lakše. ali čim sam to uradio, prestade, i prekorači me. Sedela mi je u krilu i zverski ljubila. Bila je toliko malena, da se komotno namestila na mene. Osećao sam joj ribicu preko gaćica. Kako sam samo hteo da uđem unutra. Osetila je i ona to, ali nije se skidala. Samo se malo podigla i pomerila gaćice u stranu. Ušao sam lako. Bila je vlažna kao gejzir. Sela je na njega do kraja, a potom je ritmično počela da se diže i spušta. Onaj jadni primerak srpske automobilske industrije je škripao k’o da ga fap gazi. U trenutku sam pomislio da će svakog momenta neko naići da vidi o čemu se radi. Zapravo nije me više bilo briga za bilo šta. Imao sam je. Stenjala je i pri tom govorila nerazumljivo neke glasove. Uspevao sam da razaznam samo par reči… Jače… tvrd je… Ubrzavala je ritam ječeći sve jače. Polomiće i mene i ovo jadno kartonsko sedište. Nabijala se jako, menjajući ugao. Prodirao sam čas pravo, čas odozdo. Stezala je picu i već sam bio blizu da se prospem. Ubrzala je i najednom se ukočila i jako me zagrlila. Ispustila je jedno dugačko mmmmmm. Osetila je da nisam došao do kraja, i već sledećeg momenta, njene usne su zamenile njenu mačkicu. Sisala me do besvesti, samo par trenutaka i završio sam.
- Nevaljalče!
Procedila je kroz smešak. Privila se uz mene, pri tom proveravajući moju kitu.
- Je li i ovo ovoliko zbog Černobila?
- Naravno, tu su se desile najveće promene.
- Neka korist i od Černobila.
Ostali smo tako neko vreme. Ćuteći. Bombica je lagano dolazila sebi. kad bi me i nešto pitala, pričala je razgovetnije i smislenije. Napolsetku predloži da se vratimo. Nekako navukoh pantalone, mada ni sam nisam siguran kako. i izađosmo napolje. Svadba je već bila na zalasku. Neki su se već “pakovali” da krenu kući. Među svima njima primetih i mog matorog kako nervozno šetka kraj našeg automobila.
- Gde si ti klipane do sada. Hoćeš da prenoćimo ovde?
Ćale je bio besan k’o ris. Oči su mu bile crvene, ili od besa ili od pića nema veze, svejedno sam nadrljao.
- Oprostite, ja sam kriva, izgubili smo pojam o vremenu. Vaš sin je tako zanimljiv, tako pametan, pa smo imali i suviše tema za razgovor.
Malena se pozdravi sa potpuno izgubljenim matorim i odšeta, sada potpuno trezno, nazad u galamu i muziku. Keva i sestra su se već smestile u auto, a ćale me je gledao dugo, ni sam nije znao šta da radi. Napokon mi priđe i šapnu mi.
- Je li sine, šta si ti radio samonom lepoticom?
- Ništa ćale, bacili smo partiju tablića.
Samo mi je lupio čvrgu, i pogledao ispod oka. U povratku sam dremao na prednjem sedištu, i smeškao se u mraku, kad bi se setio kako je ovo bila dobra svadba. A onda me ćale upita.
- Je li, kako se zove ona tvoja “drugarica”.
Stadoh na trenutak…
- Ćale, stvarno nemam pojma!

_________________
[Vrh] Go down
Korisnički profil
LuckyDreams

avatar

Broj postova : 73
Age : 37
Lokacija : Marseille
Registration date : 21.05.2008

PostajNaslov: Re: ***Erotske price***   ned svi 25, 2008 9:52 pm

***Djevojka iz kafane***

Isao sam do jedne autopraonice nakratko, jer sam svom prijatelju jos trebao donijeti neku karticu koju je kod mene zaboravio. Ta autopraonica je u bloku zgrada smještena do kojih je najbrze doci setalistem pored rijeke. Često, još u ovo doba je to setaliste prazno i samo ponegdje na klupama sjedi dvoje mladih koji se ljube i fataju. Ali onda sam vidio tu onu malu kučku s kojom sam jučer trebao u krevet, ali ona je žurila kući jer ju je nazvao otac na mobitel. Planirala je da ostane tu čitavu noć jer su joj roditelji negdje otišli, ali su se prije vremena vratili.
Sjedila je na klupi i pušila. Dok sam bio u tom kafiću, ona je plesala sa svojom nekom prijateljicom za stolom. Odmah je svima bilo jasno koje su cure došle po kurac u taj kafić.

Prišao sam joj i poljubio je. Ona je rekla da joj je baš bilo žao što nije mogla sinoć ostati samnom i da ćemo to nekada što smo započeli i dovršiti, dala mi je svoj broj tlefona. Nastavili smo još malo da se ljubimo. Tačnije da kažem da se žvaljimo. Bila je to dobra maca, plavuša, visoka sa dobrom guzom. Nažalost u licu nije bila neka ljepotica ali je imala debele pušačke usne. Kao stvorene za pušenje kurca.
Počeo sam joj dirati guz i ona se nije bunila. Stavila mi je čak ruku u gaće, a meni je se digao onda skroz. Ionako nisam ništa guzio već sedmicama. Počela je da ga dira. Bila je izgleda i ona napaljena. Kad sam joj stavio ruku pod hlače i dirao joj pičku preko gaćica, počela je uzdisati. Oboje smo stajali pored te klupe, dok sam joj gurao jezik u grlo i dirao joj pičku. Bila je vlažna. Naguzio sam je i žvaljio joj vrat, dok sam se lagano preko njene guze grebao. Imao sam toliku želju da joj ga stavim, ali nismo nigdje mogli otići taj trenutak da se jebemo.
Onda sam je odveo iza jednog drveta, odmah kod rijeke. Tu nije bilo gotovo nikoga, a povremeni prolaznici nisu nas ni primjećivali. Ona je zadigla svoju bluzu i ispale su dvije velike sise. Skinuo sam svoju trenerku i bokserice do koljena i navlažio još malo svoju karu. Zatim sam navlažio i njen dekolte gdje sam je planirao upravo jebati.
Stavio sam svoj kurac između njene dvije dojke i stisnuo ih oko njega tako da sam je mogao jebati među sise. Bila joje fenomenalno. Tako su bile meke i tople. Ubrzo nakon toga sam i svršio. Izbacio sam nekoliko mlazova sperme, jedan joj je odletio do usana čak. Još mi ga je dobro polizala, i oboje smo se obukli. Htjela je da me poljubi ali ipak je pušila kurac, pa sam je uhvatio za dupe i rekao joj da je dobra, ali samo za jebačine.
Kasnije sam to donio svom prijatelju u autopraonicu, ali nju nisam dugo nakon toga vidio.
Što me je iznenadilo kasnije, čuo sam da je sa tim mojim istim prijateljom u vezi. Kada sam ih pozdravio u jednom kafiću, ona me je stidno pogledala, a ja sam bio siguran da je ona spremna da joj ga nekada stavim u pičku…

_________________
[Vrh] Go down
Korisnički profil
LuckyDreams

avatar

Broj postova : 73
Age : 37
Lokacija : Marseille
Registration date : 21.05.2008

PostajNaslov: Re: ***Erotske price***   pon svi 26, 2008 12:36 am

***Strast letnje noci***


Strast ljetne noci Probijao se polako, prodiruci centimetar po centimetar kroz moj uski hodnik. Uvijek se, pa i sada, cudio kako imam malu pipicu , kako ju on od milja naziva. Kad ga je napokon uvalio do jaja, uhvatio je svoj radni tempo i stao me silovito seviti. - Oooo, jebi me… jebi me - vristala sam od uzbudjenja Vracali smo se iz Istre na kraju upravo savrsenog ljetnog dana, nebo je vec bilo posuto zvijezdama i cestom su rijetko prolazili samo automobili. Lagana muzika opustala je nasa ugodno izmorena tijela. Mazila sam njegov potiljak, predivne duge ruke, ramena, a on je nesto ipak jos vrlo suvislo pricao o proteklom izletu i mjestima koja smo obisli. A meni je na pameti bilo samo jedno, biti sto blize tom prekrasnom muzjackom tijelu. Stoga se uskoro moje bezbrizno pipkanje njegove kose polako preobrazilo u strastveno milovanje. Ruke su mi nestasno plazile po njegovom tijelu, zavlacile se pod rukave, otkopcavale gumbice kosulje spustale se do prepona On je vozio i kao da nije pridavao ni trunku paznje onome sto radim. Otkopcala sam mu pojas, rasporak i zavukla ruku u njegove hlace, a on se samo nasmijesio na to i nastavio pricati o gospodarskim prosperitetima Istre. Mazila sam mu topla jaja i malca kojeg je probudio moj dodir. Oh, obozavam taj osjecaj kada mi kurac raste pod rukom, kad osjecam kako se ukrucuje, kada se proteze Kad znam da barem taj najvazniji misic nije ravnodusan prema meni. Pozeljeh ga istog trena drzati u ustima, pa gotovo legoh na njegova koljena s zeljom da mu popusim uistinu prekrasni kurac. Izvadila sam mu kurac te ga pohotno strpala u usta. Onako polumekan izgledao mi je poput neke drage, samo moje igracke. Ljubila sam njegov vlazni glavic, strastveno ga prozdirala svaki put za centimetar vise, a on mi je uzvracao ceznjom te svakim mojim poljupcem postajao sve veci i tvrdji. To me je strasno uzbudjivalo, pa sam ga pocela jos zesce pusiti. Sad je predamnom stajao onaj kurac kojeg stvarno volim - velik i tvrd, spreman za ubod.Zabih mu glavu u prepone i udahnuh dobro znani miris. Taj miris njegovog kurca, taj opojan mosus, osjecala bih svaki put kada se napali. Taj kurac jednostavno bi promijenio miris kada bi bio napaljen, promijenio poput bestijalno narajcanog soba koji mami zenku na parenje. Izvadila sam mu kurac te ga pohotno strpala u usta. Onako polumekan izgledao mi je poput neke drage, samo moje igracke. Ljubila sam njegov vlazni glavic, strastveno ga prozdirala svaki put za centimetar vise, a on mi je uzvracao ceznjom te svakim mojim poljupcem postajao sve veci i tvrdji. To me je strasno uzbudjivalo, pa sam ga pocela jos zesce pusiti. Sad je predamnom stajao onaj kurac kojeg stvarno volim - velik i tvrd, spreman za ubod. - Obozavam tvoj kurac - rekla sam mu u predahu, mazeci se licem o njegov kolac, skupljajuci slinu sa svojih usana. Naravno, nije nista odgovorio. Tek lagani smijesak digao je kutove njegovih prekasnih usana. Mene pali ta njegova nazovi ravnodusnost, pa sam mu sad jos strastvenije drkala kurac i mazila ga licem, lizala duz cijele njegove duzine kako bi mi ruka glatko klizila po njemu, pohotno ga obavijala usnama, predajuci se sto posto tom uzitku. Moja mala vec mokra zudnica pocela se jos vise buditi. Svakim trenutkom postajala sam sve svjesnija njenog postojanja i njezine snazne potrebe da ju utjesi kurac. Iznenadna skripa kocnica prenula me je iz ovog uzitka i utjerala mi strah u kosti. Za trenutak sam u svojoj glavi izrezirala citavu scenu nesrece i stranicu Crne kronike. No, nije na srecu bilo nista lose, jednostavno nije vise mogao voziti. Stao je pokraj ceste i prakticki mi naredio da izadjem van. Zakoracih iz auta u neki vjerovatno lijepi krajolik kojeg je u potpunosti prozdirao mrak. culi su se samo cvrcci i neke kasne ptice pjevice. Uopce mi nije bilo jasno u cemu je sada problem, pa sam blijedo stajala na cesti. I on je izasao iz automobila pa smo se ponovno sreli na mojoj strani auta. Upaljeni farovi obasjavali su grmlje uz cestu, a nas dvoje stajali smo nijemo jedno pred drugim. Samo su uzurbano disanje i pogled u oci otkrivali nasu sustinsku povezanost. Tada me je snazno uhvatio za glavu, zabio mi duboko jezik u usta i stao strastveno ljubiti. Njegove nemirne ruke prolazile su mojim tijelom, grabile me za grudi i straznjicu, skidale one male ljetne krpice i bacale ih na auto. Za nepunu minutu stajala sam gotovo potpuno gola nasred ceste, samo su gacice i sandale ostale na meni. Posjeo me je na moje krpice razbacane po haubi i stao strastveno rajcati. Osjecala sam kako njegov jezik tek njezno dodiruje slabu tocku moje uspaljene pohotnice. Toplina koja je probijala kroz lim lagano je zarila moju guzu, a on je nenadjebivo pogadjao moj klitoris i vodio me ravno prema ludilu. Jer, ovo sto on meni radi je nista drugo do li cisto izludjivanje. Paljenje bez davanja. Igra zivaca i strasti. U meni je sve silovitije kljucala ceznja za vrhuncem. Kad vise nisam mogla izdrzati rekla sam mu glasno: - Jebi me! - Neka, sad vidis sto ti meni radis - odgovorio mi je s pobjedonosnim smijeskom na usnama. Pokidao je moje gacice i uronio svoj jezik u moju vlaznu dubinu, zatim se bacio na klitoris i nepogresivo me stao voditi prema beskrajno zeljenom klimaksu. Svakih nekoliko minuta prosao bi poneki automobil; neki su trubili, a neki vjerovatno nisu ni skuzili o cemu se ovdje radi. A on je tek kad sam tresuci se i ridajuci svrsila odlucio da mogu primiti njegovu kitu. Pa je onako, iz raskopcanih hlaca, kakvog sam ga ostavila u automobilu, izvadio svog klipana i ugurao ga ravno medju moje vlazne, nabrekle usmine.A onda se svojski prihvatio obradjivanja njemu najdraze stvari na svijetu. Pokidao je moje gacice i uronio svoj jezik u moju vlaznu dubinu, zatim se bacio na klitoris i nepogresivo me stao voditi prema beskrajno zeljenom klimaksu. Svakih nekoliko minuta prosao bi poneki automobil; neki su trubili, a neki vjerovatno nisu ni skuzili o cemu se ovdje radi. A on je tek kad sam tresuci se i ridajuci svrsila odlucio da mogu primiti njegovu kitu. Pa je onako, iz raskopcanih hlaca, kakvog sam ga ostavila u automobilu, izvadio svog klipana i ugurao ga ravno medju moje vlazne, nabrekle usmine. Probijao se polako, prodiruci centimetar po centimetar kroz moj uski hodnik. Uvijek se, pa i sada, cudio kako imam malu pipicu , kako ju on od milja naziva. Kad ga je napokon uvalio do jaja, uhvatio je svoj radni tempo i stao me silovito seviti. - Oooo, jebi me… jebi me - vristala sam od uzbudjenja. Moj krik nadglasio je i cvrcke i ptice pjevice, i ispunio, cinilo mi se prirodnom strascu, cijeli kraj. Nisam mogla razmisljati krije li ovaj mrak neke kuce i hoce li moj bludni krik nekoga probuditi. Predala sam se njegovom kurcu u potpunosti i pustila da me jebe u oslobadjajucem mraku, na nekoj nepoznatoj cesti. Svojim dubokim uzdahom najavio je da je blizu kraja, no nisam htjela da ova carobna igra zavrsi bez mog svrsavanja. - Jebi me odostraga - naredih mu, a on me bespogovorno poslusao. Zacas smo promijenili pozu. Usetao je svoju batinu ravno u moju guzu. Toplina uzbudjenja siknula mi je odmah u glavu i slila se prema grudima. Lagana vrtoglavica opijala mi je mozak, koji se ionako nije bavio onim cime bi trebao. Uvaljivao mi je svoju batinu sve dublje i puno snaznije nego prije, a ja sam prstima drazila klitoris. Vodio me je snazno i sigurno prema vrhuncu, koji se svakim njegovim novim ubodom sve vise blizio. I napokon svrsih, snazno u grcu, nabijajuci se silovito na njegovu batinu da produljim vrijeme ovog opojnog uzitka. Odmah potom izvadio je batinu i smjestio je medju moje vlazne guzove. Stisnuo je oble polutke moje guze, pritiscuci njima svoju uspaljenu batinu, i svrsio prosipajuci svoj vruci, gusti sok visoko po mojim ledjima. Tako je nas savrsen dan zavrsio savrsenom sevom. Divna su putovanja u dvoje, izleti i ove male-velike stvari koje ih cine trajno nezaboravnim.

_________________
[Vrh] Go down
Korisnički profil
LuckyDreams

avatar

Broj postova : 73
Age : 37
Lokacija : Marseille
Registration date : 21.05.2008

PostajNaslov: Re: ***Erotske price***   pon svi 26, 2008 12:41 am

***Danijela***


U danasnje vreme ako imas devojku ili zenu. Mnoge devojke ce nastojati da joj preotmu mesto. Cak iako je uopste ne poznaju. Postoje devojke koje nikad ne bi nekog momka ni pogledale. Ali videvsi ga sa lepsom polovinom. Ukljuce sve motore da bi toj devojci preotele tog momka. Zalosno ali istinito. A ja sam to iskoristio da dodjem do zeljene cure. Videcete kako. A imas li mozda devojku ili zenu zaposlenu u firmi u kojoj ti ne radis?Znaj da ce ti je neko startovati. Narocito ako je drustvena firma. To su oni ljigavci i ulizice koji misle da nesto vazno rade. A samo gledaju i odvajaju zensku za odstrel.
Pa nude bolje radno mesto. Izlazak. . . Radim u marketingu jedne drustvene ali dobrodrzece firme. Strogo odelo na radnom mestu. Obrijan uvek. To je pravilo. U moju firmu je dosla Zeljana. Ko joj dade tako ime?Devojka tek napunila dvadeset. Kao mlad radnik menjala je vise radnih mesta. Zivi u mojoj ulici ali dosta daleko od moje kuce. Znam cija je. Stasala vec devojka. Ali ta devojka. Cinilo mi se kao da sam je video u nekom porno filmu. Jebozovna.
Manekenski gradjena. Visoka, dugonoga. Farbana crna kosa, duga do guzice. Mala ima dobre butine. Dobra, fenomenalna guza. Ruke mrsave. Uza ramena. Sise tvrde. Velike kao dve najvece pomorandze. Ne, vece malo od dve najvece pomorandze. Zategle majicu. Kosa uvek zategnuta. Visoko celo. Lepa, cisto lice. Usiljen nosic. Ali oci strava. Svetlo zelene.
Kurac joj viri. . . Sto narod kaze. Oci si joj bas mrak. Bas izgleda kao porno glumica. Iste oci kao Brajana Benks, porno diva. Coveku dodje u zivotu jedna ovakva fatalna zena. Krv mi je prokljucala. Par puta smo bili blizu u firmi. Ja ispred marketinga i sefovi dela gde je ona radila, dogovaramo se nesto. Oni pricaju, a ja gledam Zeljanu. Ona gleda mene, prezrivo, sa nekom mrznjom, gadjenjem.
Uzas!Skenira me i poredi sa nekim. Valjda sa momcima koji joj se svidjaju i sa jebacima koje je imala. Ne uklapam se u tu semu. Nisam kao te ustve. Razocarenje. Sretnemo se u firmi ponekad. Kaze mi zdravo, hladno i preko kurca. Sto narod kaze. Ja je pijem ocima. Neverovatno usta se upletoh. Mala je prosla sito i reseto. A tako mi i treba. Na fakultetu sam sreo mnoge devojke.
Kad bi se neka ponasala kao Zeljana. Nisam mario. Ko te jebe, mislim se u sebe. Jednom u studentskom domu, ja kod Eme. Cimerke dve joj na predavanju. Mi se tusiramo goli i tucamo. Pustili muziku iz filma: Fles dens . Raspitujem se okolo o Zeljani. Kazu da opasno voli kurac. Ko joj se svidja. . . Jebara, kazu drugi. Zeljana sad radi na kolskoj vagi.
Sredjuje neku papirologiju. Silni kamioni donose i odnose robu. Sve mora preko vage. Kad nadjem vremena ja prosetam da izvidim situaciju. Zeljana prica sa soferima. Muskarci vide lepo lice. Dobra picka. Sto narod kaze. Moja ljubomora. Vidim da prica sa jednim brkom. Maco tip. Brka. Blizu je pedesete. Siroka ramena. Proseda kosa. Razdrljena kosulja i kosmate grudi. Snazne ruke. I jos sa jednim lepim momkom. Privatni autoprevoznik. Nema se posla pa se momci hvataju necega. Njih dvojicu sam zapamtio.
Nekako sam doznao da je trojici vozaca dala picke. Sto ih je ovde upoznala. Najvise mrzim kafancine. Balkanske. Jos pise, bife. Ali tu castim pivom Acu. Vozi kamion u istoj firmi kao onaj brka od pre. Kucamo se flasama. To kume!Pitam ga kao slucajno za brku. Onda on rukom brise penu sa usta i kaze: Pre neko vreme, bilo je kasno popodne. Skoro predvece. Ja i jedan, skidamo neku gumu sa felne. Parkira kamion brka. Izlazi jedna crna zenska. Duga kosa. Riba i po.
Brka nam namigne i odvede je u garazu . Znam te takve garaze, smrdi nafta. Mislim se ja u sebi. Prljavstina. Ormani sa slikama golih zena. To je kaze i garaza i radionice. Ima prostorija sa krevetom. Tu su usli i zakljucali se. Nismo mogli uopste da ih vidimo. Nista jedno pola sata. Onda je cura pocela da stenje. Odzvanja hala. Ah. . . Ah . Cuje se . Zaneo se ovaj. Mala dvaput vrisnu. Mi radimo svoj posao. Drug se nasmesi na mene. Malo se stisalo.
Mrak je pao. Mi idemo kuci. Vidim u mraku njih dvoje ulaze u kamion. A video sam ga jednom kad se go tusirao. Nije mu se digao ali mu je dobra budza. Ima i obim i duzinu . Dolazim utucen kuci. Znam da ovo devedeset posto nije istina. Ali gorim. Temperature nemam. Usi mi crvene kao jagode. Jednom Zeljana u farmericama od dve boje. Kao sto je sad moda. Pun pogodak gde god pogledas. Gornjak i bela majica. A stikle kao ekseri. Kazu da je na uglu usla u neki kamion.
Onaj lepi momak. Nekud su otisli. E, sta cu sad u . . . Idem ulicom i sretnem Katarinu. To mi je sestra od ujaka. Malo daljnjeg ujaka. Nismo se godinama videli. Ona zivi i radi u Holandiji. Sa njom njena osamnaestogodisnja cerka Marina. Sin je ostao u Holandiji sa tatom. Deset godina mladji od sestre. Katarina izgleda super. Nekad duga kosa. Zvoncare. Deca cveca. Ha!Sada plava, gusta, nafrizirana kosa. Garderoba. A kcer, a kcer. Fantazija. Kosa kao mamina. Lutka. Kaze: Nisam znala da imam tako lepog ujaka . Srdacnost. Mala nosi crne pantalone, guzara vidim.
A dekolte, a dekolte. Super sise. Ja pricam, a u delicu sekunde bacim pogled na brazdu sto deli njene predivne sike. Dogovorimo se da je izvedem nekud dok su jos ovde. Maloj je dosadno kod dede, a vise nije mala i nas grad nije vise mali. Pristanem. Sokiran odlazim. Ne mogu spavati. Steta sto smo rod. Bas steta. Mala je avion. Tri puta smo izlazili. Pricali, salili se.
Prijatna, vesela i mudra kao zmija. Treci put je odvedem na najatraktivnije mesto u gradu. To je kao kafic i diskoteka. Sve isto, pricamo, cirkamo picence. Ona obukla crnu skaj suknju. Bas do picke. Noge boli glava. Listovi. A majica zuta sa dekolteom do pupka. Sise samo sto nisu ispale. Kad primetim, Zeljana!Ide pravo ovamo. Sama. U momentu mi sine ideja. Davljeniku slamka spasa. Sapcem plan Marini. Sve kapira kao munja. Kaze: Sve za tebe ujko .
Ljubimo se u usta. Jezikom. Strasno. Nailazi Zeljana. Gleda nas. Kao da je malo zastala. Ne smem da je gledam da ne ukapira igru. Na sred hale stojimo. Svi nas gledaju. Zeljana je prosla. Mi se ljubimo jos par minuta. Ovakvo ljubljenje grad ne pamti. Ona to namerno. Ona ima stofa. Mala ima iskustva, nije nevinasce. Kad smo zavrsili svi aplaudiraju. To kume!
Misle da smo momak i devojka. Noc, razmisljam. Marina je htela poljubac. Dalje nije isla. Pa rod smo. Dize mi se. Hteo sam da ga. . . Okrecem se i zaspem. Proslo tri dana. Marina i mama otisle kuci. Setam ulicom. Ide Zeljana. Kad smo se sreli. Ona kaze: Ej, caaao! . Nigde one Zeljane. Preporod. Pa kao imam dobru garderobu. Bla. Bla. Pa krenula je kod. . . Prica, pa prica. Tri puta tako za deset dana. Uzavreo sam. Sad ili nikad. Pocesmo na pice da idemo.
Jednom mrak. Ljubimo se u kapiji necijoj. Kao Katarina i njen sadasnji muz. Kad su se zabavljali. Nekad. Pa i nije tako davno bilo. Onda me odvela u jedan motel. Sve sredismo i odosmo u sobu. Mozda je onaj lepi momak, sofer, dovodio ovde? Ljubimo se dugo. Pita me za devojku. Kazem da je u Holandiji. Kod roditelja. Vratice se za mesec dana. Studira ovde. Petljam ja. Skinemo se goli. Mala kleknula. Pusi mi kurac. A stalno me gleda. Onim njenim porno ocima. Kad hoce da uhvati dah. Onda mi ga nezno drka. Ne prestaje da me gleda u oci.
Ovo je san snova. Dugo ovo radi. Imamo kad. Noc je pred nama. Mala je diplomirala seks. Vidim to. Sa dvadeset leta. Sad ce da specijalizira. Konacno, hvata me za kurac i dovodi do kreveta. Stalno me u oci gleda. Milovanje. Stiskam joj i ljubim sise. Ljubim joj guzu. Ovo je kao najlepsa simfonija. Mi smo kao dva delfina. Uvijamo se. Balet delfina. Prodirem u nju. Uvija se. Stenje. Ah. . . Ah. . . Ahh. Tisina. Opet ah. . . Ah. . . Jao!. . . Jao!. . . Ah. Nedefinisani zvuci.
Nema slova za njih. Rapsodija. Dajem sve od sebe. Nisam ni ja bez iskustva. Hocu da ostavim utisak. Da potucem suparnike. Da je zadovoljim. Kresali smo se vise puta. Jednom kod nje. Matorci negde otisli. Pustila je Bolero . Leto prolazi. Odlucio sam da je vodim u Gucu na sabor. Idemo. Leti moj Audi jaje . Ja i Zeljana. Stigli smo. Ovde veselje. Haos. Sviraju trubaci.
Mala otkacila. Igra. Obukla teksas sorc. Teget majica. Kratka, pupak se vidi. Mala u transu. Mesa. Trbusni ples za kratko. Igra. Trubaci i ljudi iz publike mi daju ocima znak. Nesto kao svaka cast na izboru devojke. To kume!Kosa crna. Ona kao cigra. Trese sisama. Ja sam peta godina u Guci. Kod nekog gazde Stanimira nocim. Seoski turizam. Dolazimo ja i Zeljana. Cica, evo ja i moja devojka !Vicem ja gazdi. Ako, ako, deco. . . Bogu fala !Kaze dobricina sa sajkacom. Popodne, velika vrucina. Ukucani cicini kojekude. Vecina spava.
Dobar rucak i vino. Ja sa Zeljanom obilazim stale. Udjemo. Rasni bik. Zeljana mu fiksira velika jaja. Idemo dalje. Konji. Desno dve kobile, a levo zdrebac. Pastuh. Opustio veliku kitu. Zeljana nesvesno radi usnama. Trlja ih. Ne mogu vise! . Kaze ona. Izlazimo, goli zacas se skinemo. Ona se guzi preko jednog drvenog stola. Ja je odpozadi uzimam. Vidim seno. Povedem je. Mi u senu. Kako je to dobro. Mirise. Romantika. Arhaicnost. Jednom se mazimo, a ona kaze: Mmmmm. . .
Tvoja devojka ima velike sise. Je l’ ih stiskas. . . onako. . . ? Ja se izlanem za brku. Ona se uozbiljila. Potistena. Prica mi . . . nesto. Nisam shvatio odmah. Tri dana mi je trebalo da slozim mozaik sta je to medju njima bilo. A ovako je bilo:Oni su stvarno dosli u garazu. Ona sedi gola na necem sto lici na krevet. On stoji. Ona mu dudla klip . Gleda ga u oci. . . Njene oci. . . Ona legne i razmakne noge maksimalno. . . On je razvaljuje. Slatko joj. Uziva. Skoro da ce poceti da svrsava. On je vec svrsio. Istresao kitu. Nasladio. Ustaje i oblaci se.
Odbacio je kao krpu. Oni se tiho prepiru. Pada noc. Jebi se!Ja imam svoju zenu. Necemo se vise videti . Kaze on. Brka ima jako lepu zenu. Ne zeli da je izgubi. Svaku lakomu devojku bi samo jednom povalio. Brka je bio obdaren, iskusan i snazan. Oprezan. Proslo je to. Zaboravila. Posle seksa, jednom mi kaze jako tiho: Ti si mi najbolji . . . Sta?Njene reci se okrecu po sobi i kao bumerang me opale po glavi. Duuu!!!To kume!Mislim se, laze kucka. Sada ozbiljno govorim. Sa njom pri svakom polnom odnosu sam dao maksimum.
Da ona svrsi uvek. Bar tako ja mislim. Ja nisam vazan. Velika vecina njenih momaka je mislila samo na sebe. Pale su predrasude sto je najvaznije. Moja prema njoj. Uopste nije bezdusna, hladna, proracunata. Nezna je i osetljiva. Njene prema meni. Njeno ulicno vaspitanje. Rasprsile su se njene predrasude o meni. Shvatila je mnoge stvari. Ona je jako mlada. Takve zene kao ona je tesko uz sebe zadrzati. Jednom ce mi je neko preoteti. Pripremam se za to. Na to moram da racunam. Ali imacu uspomenu. Snacicu se opet nekako sa nekom drugom. Vec smo zajedno vise od pola godine. Nikad duze nije bila sa nekim momkom. Zelim da je oplodim. Da imamo bebu.
Opet o brki. Vozim auto. Brki na putu pokvaren kamion. Mase mi za pomoc. Usporavam. Pokazem mu srednji prst. Onda sve brze. Gas i . . . vroom. Audi sisa stodevedeset. Jiipi!Ne smem brze. Smanjujem dobro brzinu i pevam: Pusi brko ko te jebe, ona moze i bez tebe !!! Narodna pesma. Tradicional. Da li je ono sa Marinom bio incest?Da li ironicno zvuci za ovaj slucaj narodna poslovica: Tesko svuda svome bez svojega ? Naravoucenije:Marina i ja smo svoji. Rodbina. Ona mi je pomogla da osvojim devojku. A da nje nije bilo. Popusio bih. To kume!

_________________
[Vrh] Go down
Korisnički profil
LuckyDreams

avatar

Broj postova : 73
Age : 37
Lokacija : Marseille
Registration date : 21.05.2008

PostajNaslov: Re: ***Erotske price***   pon svi 26, 2008 12:44 am

***Valerijino druzenje***


Goran poznaje valeriju od malih nogu i uvek je imao jednu želju.Šansa da se sa njom druži bila je iz razloga što je ona bila drugarica njegove rođake,ali i razlog za oprez.
Te godine tog leta napunila je 18 godina,stvarno je izgledala odlično u bordo kupaćem kostimu bez bretela je pokazala da ima lepo telo.Sise joj nisu bile velike ali su bile čvrste,dupe joj je bilo zbog širine kukova veće zaoljeno kao top.tada je bila mršava,stomak je bio ravan.Stvarno je izazivala poglede.Goran je uvek bio u sastavu društva i u blizini Valerije.Negde na kraju leta u jesen jedna Valerijina drugarica se udavala.Budući da je svadba bila u drugom mestu,kriterijum je bio da na svadbu budu pozvani i oni koji imaju automobile radi prevoza.Goran je,pošto je njegova rođaka bila drugarica neveste bio na spisku.Tog dana vreme je bilo promenljivo,smenjivali su se sunce i kiša.Pored rođake sa Goranom je automobilom išla Valerija i Caca.Valerija je bila obučena u narandžasti komlet ,mini suknju i sako.Bilo je to prviput da se ona tako obuče.Odelo je oiskazalo njene obline i crte.Goran je celo vreme pratio okom Valeriju.Ceremonija venčanja je završena i svatovi su prešli da se vesele.valerija je volela da malo popije,nebrojeno je znala da se napije i da popije i više od muškaraca.
Crno vino je bilo omiljeno piće u kome je uživala i kojeg je mogla popiti.Tako je bilo i ovog puta.Sedela je preko puta i Goran je krajičkom oka poslatrao,posebno kada je ustajala i odlazila da igra.Negde oko ponoći valerija je bila poprilično pijana,počela je da koketira sa gostima,što je čak izazvalo sukob sa jednom ženom sa čijim je mužem počela da koketira.Goranova rođaka je tada zamolila Gorana da Valeriju odveze,kući a da će se one snaći za povratak.Nekako su privoleli,Valeriju da ode kući.Goran je upalio auto i krenuli su.Nakon nekog vremena Valerija koja je spavala,probudila se.Goran je posmatrao njeno telo,i suknju koja je bila malo podsavrnuta.Valerija kao da je čitala njegove misli,negovoreči ništa pogledala je u pravcu njegovog kurca koji se oslikavao na pantalonama,i koji se nije mogao sakriti.Valerija je počela da raskopčava svoj sako.Skinuvši sako ukazale su se sise koje je pokrivao crni grudnjak koji je za tili čas bio skinut.Tada je ruklom posegla za Goranovim kurcom koji je već bio ukrućen.Goran je naprasno skrenuo na sporedni put,ali je već posle nekoliko stotina metara zaustavio auto ugasio svetla.Pomogao je valeriji u nameri da ga oslobodi od pantalona,sakoa i košulje i to je bilo brzo gotovo.Valerija se oslobodila svoje minice i gaćica.Goranov kurac 17cm dug i 6-6,5 cm debeo stajao je kao koplje.Valerijine grudi su stajale kao da će prsnuti.Uhvatila je njegov kurac i počela da ga puši.Ostavila je utisak da je iskusna u tim stvarima.On je svojim prstom držaio njenu pičku.Posle nekoliko minuta počeo je iglavni deo zabave.Seks je bio pomalo neudoban jer je prostor bio skučen a, sa druge strane tu je bio i menjač.bez obzira na to Goran joj je svoj kurac nabio a onanje zaječala kao da je neko nabija na kolac.davna želja da je pojebe je verovatno uticala na to.On ju je naguzio i ona nije imala kuda.Posle nekog vremena ,Goran je seo na suvozačko mesto a ona je sela na njegov kurac,i nabijala se kao na ražanj.Goran je tada pitao valeriju dali koristi neku zaštitu.Njen odgovor je bio da nekvari zabavu i nepaniči,ali da nesvrši u nju.Posle nekog vremena ona je posločila on se izvukao ispod nje i spermu joj sasuo po leđima i dupetu.Iscedio je do poslenje kapi sperme i tada su počeli da se oblače.Krenuli su i nakon,15-20 minuta ona je rekla da bi mogli ponoviti seks.U glavi mu je bilo da je Valerija bez zaštite ali i da ovakva prilika nije tako česta.Stao je uz put.Bila je noć.Prešli su na zadnje sedište i skinuli se brzo.Valerijine čaćice su se skoro zalepile za njeno dupe zbog sperme i znoja koji su se pomešali i kao lepak delovali.Uhvatila ga je za kurac i podignuti kurac je bio tvrd kao kamen.Sela mu je na kurac i drugo poluvreme jebačine je počelo.Menjali su poze,tražeći najudobnmiji.Lica su im bila crvena kao i Valerijino dupe.Goran je osetio da je vrhunac blizu i izvadio kurac iz njene pičke.Sadržaj sperme joj je istresao po grudima i stomaku.Obukli su se i nastavili put.Valerija kojoj se glava malo razbistrila,rekla je da nije imala zaštitu i da se nervira.Goran joj je rekao da ode narednih dana do lekara i proveri,a ako ima da popije pilulu za dan posle a u krajnjoj nuždi da u pičku iscedi sok od limuna.Posle nekoliko dana ona mu je rekla da je tako i uradila.Problema nije bilo kao ni posledica ovod druženja.Dogovorili su se da o ovome nikom e nepričaju,a naročito da Goran to nespominje rođaki.Oboje su dogovorenu priči pričali.
Od tog događaja prošlo je dosta vremena,došao je 1.maj.Po običaju uvek se odlazilo na izlet u prirodu.Goran i njegov drug Maksa,su se dogovorili sa rođakom i njenom sestrom iz Beograda ,i Valerijom da odu na izletište pokaj varošice i tamo proslave.Sa sobom su poneli dosta hrane i pića.Dok su njih dvojica raspremali stvari pripremali vatru,ženski deo ekipe je prionuo i otvorio Crno vino.Njih tri su popile 3 litre crnog vina,a prednjačila je Valerija koja je popila skoro 2 litre sama.Bez obzira što su znali da ona može popiti puno uplašili su se,i Goran je Valeriju stavio u auto i krenuli su da potraže lekara,negde u blizini.valerija se samo smeđkala i nije pričala ništa.Od jednom auto je stao.Primetio je da su na nekom sporednom putu,jer nikoga nisu sreli usput.Goran je sam gurnuo auto u stranu,sa puta.Otvorio je haubu i gledao da vidi šta nije u redu.Valerija je izašla i stajala pored auta.Ja sam se trudio da vidim šta je problem i da otklonim kvar.U jedenom momentu Goran se setio da pogleda crevo od goriva i krenuo prema delu gde crevo izlazi iz rezervara.Otvorio je gepek,podigao tapacirung i video crevo koje je spalo.Vratio ga je i pričvrstio.Zatvorio je vrata i kada je pogledao imao šta i da vidi.Valerija je gola ležala na ćebetu koje Goran nosi u slučaju da zatreba u slučaju većeg kvara i popravke.Valerija koja je na njemu ležala,već je uveliko prstima zadovoljavala se,drkala svoju pičku.Goran joj je prišao,skinuo se,munjevitom brzinom..Iz džepa farmerica je izvadio kondom i stavio ga na već ukrućeni kurac.Bez oklevanja,je legao na nju.Gurnuo je kurac u njenu pičku,i nastavio ubadati kao singerica.Valerija je počela da stenje.Zaszali su,Valerija se naguzila i laktovima,oslonila.Goran joj nabio kurac u pičku a ona se pod silinom a i zbog toga što je bila pijana,pivila u napred.Posle prve siline,sve je bolje izdržavala i podnosila udarce,a i njeno veliko dupe je to amortizovalo.Goran je izvadio kurac iz nje skinuo kondom i sardžaj sperme prosuo po Valerijinim leđima i dupetu.Pogledao je i vidio da su na livadi i da je svakog momenta mogao neko naići i videti ih.Valeriji to nije smetalo bila je pijana.Obukao se i pomogao joj da se obuče.kad su se malo oduvali vratili su se.Dan je prošao uobičajeno za,1.maj,popodne je Valerija želela da popije još malo.Goran i Maksa joj nisu dali.Pošto je imala poziv,nekih tipova koji su je pozivali da dođe do njih videći da je još pijana.Goran joj je rekao da netreba da ide,ali ona je pošla i on je pošao za njom.Posle stotinak metara na putu do tih tipova,Goran ju je stigao i rekao da oni žele da je povale a pre toga napiju.Ona je besna u afektu rekla da li on želi to isto i počela da se skida.Skinula se do gola stajala.Na njenom stomaku su se već videle neke naslage sala. I Goran je skinuo svoju odeću a na već ukrućeni kurac je navukao kondom.Ambijent nije bio baš za seks ali situacija je bila takva.Valerija je klekla na pantalone koje su rezdvajale kolena i zemlju.Morali su biti i tihi jer su sto metara vazdušnom linijom već bili kamperi i slavljenici a zvuk se sirio veoma lako.napaljeni i jedno i drugo,promenili su položaj Goran je legao na pantalone a Valerija je sela na njegov krut kurac.Seks je trajao prilično dugo.Valerija je osetila da je vrhunac blizu i skočila je sa Gorana koji je skinuo kondom i svršio obilno po valerijini sisama.Obukli su se i vratili nazad.Oboje su bili zadovoljni.to se vidilo i na njihovim licima…
Neko vreme nisu se družili.Bombardovanje 1999 godine je donelo da ljudi promene način života.Jedne noći koju su ljudi provodili neko po skloništima neko na ulici,Goran je noć provodio uz radio koji je celog rata slušao.Nekoliko dana nije radio.Te noći slušao je radio.Na vratima sobe pojavila se Valerija.Goran je bio iznenađen.Sela je u fotelju i počela razgovor.Goran je ustao i otišao i skuvao kafu sedeli su i ćaskali pijući kafu.Goran je odneo šolje i pribor do kuhinje.Kada se vratio i otvorio vrata sobe bio je iznenađen prizorom.Valerija je ležala gola na krevetu.Da su bili u ljubavnoj vezi to mu nebi bilo čudno,ali budući da su se neko vreme samo susretali na ulici bilo mu je čudno.reakcija je bila kao i svakog muškarca a to je pokazao i kurac koji se ocrtavao na donjem delu trenerke.Valerija je bila malo elegantnije popunjena,sa blago zaoljenim stomačićem i vidnim salom,sise su bile malo veće a i dupe je bilo u istom trendu.Goran se brzo svukao.valerija je uhvatila njegov kurac i počela da puši a skoro ukrućeni kurac za tili čas je bio tvrd kao stena.Goran je tražio kondom i kada ga je našao navukao ga je na kurac.Legao je na Veleriju i nabio joj kurac u njenu pičku.Bila je još uvek uska.Ubadao je kao singerica.Valerijino stenjanje se moglo čuti,i van sobe ali oni za to nisu,hajali.Poze su se menjale seks je trajao.Partneri su bili iscrpljeni,a crvenilo lica je govorili o tome.tela su im bila u znoju.Goran je tada izvadio svoj kurac sa njega strgao kondom i istresao sadržaj sperme koji je bio obiman pa je isprskao stomak,sise a deo sperme je završio i na licu i u kosi.Ustali su otišli da se istuširaju gde su seks ponovili.te noći još dva puta su ponovili seks kao i tokom bombardovanja.

_________________
[Vrh] Go down
Korisnički profil
LuckyDreams

avatar

Broj postova : 73
Age : 37
Lokacija : Marseille
Registration date : 21.05.2008

PostajNaslov: Re: ***Erotske price***   pon svi 26, 2008 1:46 am

***Nevjerna u mislima***


Neznam šta mi je bilo taj dan, ali osjećala sam se jednostavno ispcrpljenom. Popila sam na brzinu jednu kafu i odmah legla u krevet. Ali nisam mogla da zaspim. Bila sam preumorena da bih spavala. Prevrtala sam se lijevo - desno i na kraju mi je pogled uvijek završavao uperen ka bijelom zidu. Ali ostala sam u krevetu i u svojim mislima. Sjetila sam se onog novog radnog kolege. Imao je tek dvadeset godina, svijež momak sa fakulteta, tako je dobro izgledao. Počela sam da se diram po cijelom tijelu.

Kako bi volila da mi poliže picu sada… mmmm… U tom trenutku je ušao i moj muž, ugledao me je na krevetu kako si trljam grudi. U među vremenu sam se već bila skinula. Ostala sam samo u bijelim gaćicama. Bile su tako uske. On me je i dalje posmatrao, bio je malo začuđen, ali primjetila sam da se i on počeo paliti na mene.
“Dođi, oslobodi me ovih uskih gaćica” - rekla sam mu.
On je svukao sa sebe onujaknu i odmah mi je prišao. Poljubio me je u usta, brzinski, jezikom je došao do pupka i produžio do gaćica. Osjećaj uzbuđenja je bio nevjerovatan. Moj muž je od mene stariji deset godina, ali dobro se slažemo već od početka. Toliko godina smo u braku i ovo je bio prvi put da me je uhvatio pri mastrubiranju. Nisam se nimalo osjećala zatečenom, on me je već toliko puta zadovoljio.
Ali moje misli su bile kod mog novog radnog kolege. Sada bi mi on jezikom prelazio preko gaćica, a moja pica je bila tako vlažna.
“Aaah, oslobodi me više” - izgovorila sam u dahu, kao da sam doživljavala orgazam.

Moj muž je to i učinio, svukao ih je lagano i liejpo. Liznuo me je oprezno kao da po prvi put kuša moju picu. Zatim je počeo jezikom da je obrađuje, da je liže i da je udara. Njegov vrući jezik je ulazio u moju mačkicu a njegove usne su u prolazu stiskale moje usnice.
Vidjela sam da on skida svoje gaće. Polahko ga je sebi drkao dok je mene zadovoljavao. Pogledala sam njegovu kitu i pomislila koliko li je veći penis od mog kolege. Voljela bih da me on sada zadovoljava. Držala sam oči zažmirene, mislila samo na njega i prepustila se osjećaju lizanja. Nisam imala snage da se pomjerim. Bila sam tako umorna od posla, ali i napaljena.

Odjednom su me preplavili osjećaji kao da ulaze dva penisa u mene. Počela sam da svršavam i da uzdišem. Od uzdaha postali su vrisci, i moj muž je svršavao. Stavljao mi je dva prsta u mačkicu a ja sam uzdizala noge da oni dublje upru. Muj muž me i dalje tucao prstima, ulazili su duboko u mene.
Legli smo jedno pored drugog još u uzdisajima, poljubili smo se još jednom i odmarali se.

Nismo ni riječi progovorili. Ja sam se osjećala tako loše. Pored voljenog muža sam mislila na drugog muškarca, to mi se nikada prije nije dogodilo. Da sam se ovako napaljena našla kod tog radnog kolege, sigurno bih mu dala da mi ga stavi. Kada je moj muž napustio sobu, ostala sam sama sa svojim prljavim mislima i sa blagim osmijehom sam zaspala…

_________________
[Vrh] Go down
Korisnički profil
LuckyDreams

avatar

Broj postova : 73
Age : 37
Lokacija : Marseille
Registration date : 21.05.2008

PostajNaslov: Re: ***Erotske price***   pon svi 26, 2008 1:51 am

***Moja kurvica***
Ustanem sutra ujutru i vidim da je ona vec u kupatilu. Udjem a ona oblaci korset i haltere a ja kao zbunjen uhvatim je od pozadi i probam da je nasadim na kitu onako preko gaca. Ona se kao pomeri ali poce da vrti guzom. Mene to napali pa ga izvadim i sjurim do jaja. Ona samo uzdahnu i poce da mesa. Ah jebi me, to zelim. Razvali mi ribicu jebacu moj. Stavi mi prst u guzu da zamisljam da sam sa dva tipa aahhhh to jace jebi me , i rece ime svoga sefa. Ja zbunjen nastavim da je jebem i mesto prsta dohvatim neki dezodorans i pocnem da joj ga uvlacim u guzu.

Ona poce da uzdise i rece mi : polako boli me. Zelim da zamislim da me jebes ti zajedno sa sefom. Aaaahhhh to zelim a znam da i ti zelis da me jebu drugi tipovi. Jel tako priznaj mi, kaze ona. Ja onako napaljen naravno kazem da zelim da gledam kako te sef jebe i da mi prizna da je vec imao. Nije kaze ona a ja uporno jebem je jako i vicem da jeste dok ona pred svrsavanje nije rekla daaaaa jebe me sef skoro svaki dan vec par meseci. Rastura me u wc u i u kancelariji. Znao sam kazem joj i nastavim da je pitam kako je jebe a jedva zadrzavam da ne svrsim. Ima ogroman kurac i obozava da mu sednem u krilo i vrtim guzom.

Priznade mi da se jebu svakodnevno. Obukla se i otisla na posao. Pred kraj radnog vremena pozovem je na mob i pitam sta radi a ona zagonetno:sta mislis da cu raditi za nekoliko minuta. Jebace je sef sigurno pomislim a ona me ostavi zbunjenog uz recenicu:dosao je direktor a sefa poslao u drugu poslovnicu da nesto zavrsi.

Evo pripremam mu neke papire za potpises. Pa nece valjda i direktor da je kresne, pitam se. S obzirom da sam video svasta nebi me iznenadilo i da prave redaljku sa njom. Nisam je vise zvao ali kada je dosla kuci dosta kasno pretpostavio sam sta je bilo. Naravno otisla je pravo u kupatilo na tusiranje i odmah u krevet. Ja radoznao pozurim da legnem pored nje da bi cuo sta je bilo. Standardno mi je gurnula guzu u krilo i pocela da vrti. Digo mi se odmah. Poceo sam polako da je mazim i pitam je kako je bilo na poslu.

Jebala sam se sa tri tipa u isto vreme. Razvalili su me. Sta kazes, zbunjeno pitam misleci da me pali. Nazalost sve je bilo istina kako mi je ispricala prvo je direktor napao i pojebo u kancelariji uz reci: dodji kurvo hocu da te jebem kao sto te jebe sef a posle ces zadovoljiti i moje poslovne partnere. Da bi je potom odveo na veceru sa dva tipa iz francuske od kojih je jedan odmah trazio da je jebe u wc restorana sto je ona rado prihvatila.

Znam da voli da se jebe u wc- ima jer sam je i ja kao momak stalno rasturao na takvim mestima. Posle toga su otisli u hotel i svi trojica je zajedno jebali. Kaze da je sve bilo dobro ali nesvidja joj se sto je jedan od njih povremeno slikao u raznim pozama i plasi se da bi te slike mogle doci u pogresne ruke. E bas to se desilo ali o tome u sledecoj prici.

_________________
[Vrh] Go down
Korisnički profil
LuckyDreams

avatar

Broj postova : 73
Age : 37
Lokacija : Marseille
Registration date : 21.05.2008

PostajNaslov: Re: ***Erotske price***   sub kol 16, 2008 3:52 am

***Debeli mesnati macan***Obuhvatih ga nogama cvrsto oko struka, obgrlih ga oko vrata i cvrsto se nabih na njegovu batinu. Nabijala sam mu se polako na kurac, a on je svojim snaznim rukama drzao moju guzu i strasno me ljubio. Puteno sam se predavala tom uzitku, a strast je odvracala paznju, cas na njegov kurac i uzitak koji on pruza, cas na igru jezika, da bi me napokon izgubljenu izmedju ta dva podrazaja dovela do prvog vrhunca. U grcu ga zagrlih, obuhvatih ga jos jace nogama i ljubeci ga po vratu ocutih zadnje impulse snaznog orgazma. Pustio me da se odmorim, trenutak dva, u njegovom cvrstom zagrljaju, jos uvijek nabijena na njegov uporni kurac. Gledala sam u ogromnu mesnatu batinu koja je stajala ravno pred ulazom u moju ustreptalu mackicu, pa potom u zeljne oci neznanca koji je lijevom rukom, upravo polizanim prstima, razmicao moje vec vlazne usmine, spremajuci se da desnom rukom upravo usije svog debelog macana. Znala sam, jos jutros dok sam se oblacila za posao, da cu danas doci do ovoga. Ovaj cin je bio za nas gotovo neizbjezan, jer iako smo se znali samo iz prolaza i iako se sva nasa komunikacija uglavnom odnosila na posao, s malim odmacima prema flertu, postojala je medju nama ona treptava iskra strasti. Ono nesto sto je budilo zivotinjski nagon za parenjem. Sjedila sam na uredskom stolu njegove kancelarije i gledala cvrsto uzdignutu batinu razrogacenim ocima. Njegov kurac me sada oblikom i velicinom posjecao na moj prvi krastavac kojeg sam si prije petnaestak godina - u jednoj od onih vrucih noci kad tek procvalo tijelo spozna strast, kad su svi moji vrsnjaci iskljucivo mahnito masturbirali - zabila u svoju malu pohotnicu i tako joj oduzela nevinost. Gledala sam u ogromnu mesnatu batinu koja je stajala ravno pred ulazom u moju ustreptalu mackicu, pa potom u zeljne oci neznanca koji je lijevom rukom, upravo polizanim prstima, razmicao moje vec vlazne usmine, spremajuci se da desnom rukom upravo usije svog debelog macana. Znala sam, jos jutros dok sam se oblacila za posao, da cu danas doci do ovoga. Ovaj cin je bio za nas gotovo neizbjezan, jer iako smo se znali samo iz prolaza i iako se sva nasa komunikacija uglavnom odnosila na posao, s malim odmacima prema flertu, postojala je medju nama ona treptava iskra strasti. Ono nesto sto je budilo zivotinjski nagon za parenjem.Kruzio je svojim velikim glavicem doticuci obje rupice i prostor oko njih, pazljivo gurajuci ga malo u jednu, malo u drugu, da provjeri gdje mu je prolaz slobodan, te se napokon odluci da mi ga smjesti u picku koja ga je zeljno iscekivala. I dok je polagano zabijao svoju batinu, moje je tijelo ispunjavala nevjerovatna toplina i zelja da ga primim, pa sam se laganim kretnjama kukovima nabila na njegov kurac. Volim to ispunjenje koje daruje veliki kurac, volim kad me sevi tako snazno da ostanem bez daha, da ne mogu disati. On me je sada tako sevio, drzeci me za kukove, blokirajuci jakim stiskom svaki pokret moga tijela. Nabijao se strastveno u mene, do kraja, jaja su zestoko udarala u moju guzu. Bas me je odlucio izjebati, pomislih u sebi, i istog trena odlucih da ga prekinem u toj namjeri. Obuhvatih ga nogama cvrsto oko struka, obgrlih ga oko vrata i cvrsto se nabih na njegovu batinu. Nabijala sam mu se polako na kurac, a on je svojim snaznim rukama drzao moju guzu i strasno me ljubio. Puteno sam se predavala tom uzitku, a strast je odvracala paznju, cas na njegov kurac i uzitak koji on pruza, cas na igru jezika, da bi me napokon izgubljenu izmedju ta dva podrazaja dovela do prvog vrhunca. U grcu ga zagrlih, obuhvatih ga jos jace nogama i ljubeci ga po vratu ocutih zadnje impulse snaznog orgazma. Pustio me da se odmorim, trenutak dva, u njegovom cvrstom zagrljaju, jos uvijek nabijena na njegov uporni kurac. Meni je seks poput plesa - ako imas dobrog partnera, koji zna plesati, trebas ga samo pratiti, a to je lako. Tako je on mene sada, drzeci mi ruku na struku postavio tako da sam stajala ispred stola, podupiruci se rukama da bi mi straznjica bila isprcena van, a time i moja rupica dostupna za novi ulazak. - Kako je velik - pomislih dok je on stimao kitu u moju guzu. Jedini s kojim sam se dosad sevila u straznjoj rupici bio je moj pretprosli decko, ali on je imao mali kurac i sve je islo glatko. I, priznajem, uhvatio me lagani strah od boli za koju sam mislila da mi moze nanijeti batina mog novog ljubavnika i upropastiti uzitak. Osjetih kako njegov glavic lagano prelazi onaj otpor koji je pruzao moj supak, kako se lagano, ali sigurno usetava. Razradjivao je moju rupicu, nabijajuci mi ustreptali buzdovan i vadeci ga ponovno van. Zanimalo me je koliko ta batina uistinu moze uci u mene, pa sam se stala sama nabijati, sve dok nisam osjetila kako njegova topla jaja udaraju o moj klitoris. - Ooooo, Boze - pomislih u sebi, dok me je nosila nevjerovatna kolicina novodozivljene strasti. Uhvatio me za lijevi kuk, a drugom rukom spretnim prstima izludjivao je moj klitoris. Stenjao je od uzitka nabijajuci se sve zesce u mene, sve dok me nije ispunio svojim ljubavnim sokovima I dok smo nakon ove premijerne jebacine sjedili zavaljeni u koznim foteljama njegove direktorske kancelarije, razgovarajuci nonsalatno o njegovom vjencanju, kreditima i firmi, moje misli su razradjivale vjecno pitanje nevinosti. Je li moja nevinost oduzeta krastavcem, prvim spolnim cinom s mojom prvom ljubavi ili mozda ipak tek ovim praiskonskim predavanjem potpunom neznancu?

_________________
[Vrh] Go down
Korisnički profil
misa
GostPostajNaslov: o cemu se tu radi   sub stu 22, 2008 6:06 pm

Jedino pravo uzbidjenje dozivljavam ako gledam kako mi jebu zenu. Uzbudjen sam do ludila i tada, posle tog njenog jebanja, ja je rasturam dugo, dugo.....i nikako drugacije. Samo to je poriv za mene, samo na to se palim. Zasto ????
[Vrh] Go down
Misko
GostPostajNaslov: Devojcice   sub ruj 26, 2009 1:11 am

To je bio još jedan dan kada su u stanu bile samo Ivona i Daniela. Roditelji su im bili na poslu,pa su ga pozvali da ih pričuva dok se oni ne vrate. Prihvatio je, jer su mu predavanja za taj dan bila završena. Ivona je isla u treći,a Daniela u drugi razred. Ivoni je bilo dosadno, pa je pozvala i drugaricu Dijanu da se igra sa njima. Splitsko leto bilo je pakleno i on je ležao na krevetu samo u sportskim pantalonicama. Devojčice su bile u haljinicama i bezbrižno se igrale na podu. Od njihove buke nije mogao dremati, pa je posmatrao njihovu igru. Najednom je Ivona otišla u kupatilo i posle par minuta čuo je kako ga doziva. Prišao je vratima kupatila i pitao sta želi. *Pobriši me, ne mogu sama.* Razmislio je par sekundi i ušao u kupatilo.
Njegova mala seka obavila je nuždu i u rukama drzala WC papir. Bez imalo stida savila se preko kade. Sve je radila kao pred mamom, a ne pred bratom, zagorelim studentom medicine. Dala mu je papir u ruke. On je lagano stavio ruku na njena ledja i još malo je gurnuo preko kade. Zatim je podigao pogled od članaka, na kojima su bile zarozane bele pamučne gaćice, naviše, preko mršavih butkica. Pogled mu se zaustavio na njenoj guzi, koja je bila bela i okrugla, ali malo umazana. Devojčica se kikotala,a on znojio. Pripremio je papir i prešao odozgo na dole kroz sredinu dečjih guzova. Svaki sledeći put to je radio sporije. Desetogodišnjakinja nije reagovala. Namestio je papir na srednji prst i polako ga zavukao u dečji čmar.Kad mu je pola prsta ušlo u devojčicino dupe, malo ga je tamo pokretao i provrteo, a onda izvukao papir. Osećao je kako mu se kurac lagano diže, i zateže tkaninu šorca. *Čekaj da pogledam još nešto, kao kod doktora*, rekao joj je, i stavio prste na njenu pičkicu. Dečja ribica bila mu je na desetak centimetara od lica. Palcem i kažiprstom lagano je raširio devojčicinu pizdu i pogledao unutra. Video je male rozikaste usmine dečje pičke i kožicu koja je bila razvučena preko njih. Čuo je, medjutim, i Ivonu koja je počela da se buni, pa je podigao njene gaćice i navukao ih na dupence, a zatim joj spustio haljinicu i pustio vodu. Kurac mu se, medjutim, i dalje nije smirivao, pa se zadržao u kupatilu još minut, koliko da erekcija bar malo splasne.
Kada se vratio u sobu, legao je na krevet i pokušao da gleda TV program. Nije mu se dalo. Devojčica je legla pored njega sa rečima da joj je dosadno i da bi volela da je malo nasmeje. Probao je sa vicevima, ali nije išlo. Zato je počeo da je golica po tabanima i stomaku. Ona se kikotala, što je navelo i Dijanu da im se pridruži na krevetu. Ona je imala godinu više, i na jednom delu njenog tela to se i videlo. Za razliku od Ivone i Danijele, ona je imala sisice. Jedanaestogodišnjoj devojčici tek su počele da rastu i prkosno su uzdigle tkaninu majice. Devojčica ga je doslovce uzjahala i sela mu tik ispod pupka, tako da mu njena guza ipak nije bila na kurcu ali je bila blizu. Ovaj put mu se ekspresno digao. Zapostavio je Ivonu i posvetio se Dijani. Njegovi prsti brzo su šarali njenim telom. Kao, golicao je. U stvari, koristio je svaku priliku da predje preko dečjih sisa ili da joj pomazi ili uštine guzu. Braneći se od njega, povukla se malo nazad i sela mu ovaj put tačno na kurac. U tim ludorijama njena pizda devojčice stalno se trljala o studentov glavić, donoseći mu veliko uživanje. Ona ništa nije shvatala, pa je ovaj peting nastavio da traje sve dok je on nije uhvatio pod mišice i lagano je uklonio sa svog tela. Bio je pred ejakulacijom, a to nikako nije želeo.
Pošto se i ova igra završila, dve starije devojčice izašle su napolje. U sobi je ostala još devetogodišnja Daniela. Iako najmladja, znatiželjno je gledala brata u predelu prepona. Videla je da tu nešto nije u redu. Videla je neku izbočinu, koja nije bila tu kad je došao kod njih. Zato ga je naivno pitala šta je to.
On je imao vremena. Malo je razmislio i rekao joj da će joj reći i pokazati šta je to. *Ali, seko, moraćeš i ti meni nešto da pokažeš, i o tome ne smeš nikom ništa reći.* Klinka je prihvatila, i prišla mu. Zatvorili su vrata sobe. Njegov kurac još je bio poludignut. Polako je pomerio nogavicu šorca i bokserice, i povukao kurac u stranu. Kad ga je celog izvukao, zajedno sa jajima, rekao je:*Seko, to je kurac, vidiš. Moze biti i manji i veći, i tvrdji i mekši. Opipaj, slobodno.* S tim rečima uhvatio je devojčicu za ruku i savio njene prstiće oko svog kurca. Lagano je poceo da joj pomera ruku napred pa nazad i da joj priča, tiho i značajno. *Kada sa kurcem radiš ovako, to se zove drkanje. Mogu ja sam, a može i neko drugi, kao ti sada, seko. Od toga on raste i spreman je za jebanje.* Maloj se igra dopala, pa mu je sama drkala kurac i pitala ga:*A šta je to jebanje, bato?*
Kako da odgovori, a da devojčicu navede na jebanje? Iako je ona i dalje hrabro drkala njegov kurac, hteo je da je još malo opusti. Zato joj je rekao:*Devojčice, sada je tvoj red u igri koju igramo. Sad ti meni treba nešto da pokažeš. Hoćeš li?* Pošto je klimnula glavom, rekao joj je da sedne u fotelju i pre toga skine gaćice. Sela je i rekla da nema gaćice. *Tačno, bili su siromašna porodica.*, palo mu je na pamet. Prišao je fotelji i lagano je uhvatio devetogodišnjakinju za noge. Podigao ih je uvis i rasirio. Haljinica je sama pala na stomak.
Gledao je tačno izmedju butina njegove sekice. Video je ćelavu dečju pičku, stisnutu i verovatno nevinu. Pitao je sme li da je dodirne, kao ona njegov kurac.Opet je klimnula glavom i namestila se da bolje vidi šta će stariji brat da joj radi. On je klekao ispred nje i nasmejao se. *Imaš prelepu pičku, devojčice.* To njoj nije značilo ništa, ali takve reči su njega neverovatno palile. Ovlažio je svoj prst i počeo polako njime da miluje njenu pizdicu. Prelazio je polako preko sićušnog klitorisa i malih usmina, spuštajući se ka čmariću. Zatim je upotrebio i drugu ruku i njome lagano ali široko razmakao nejebane usmine detinje pizde, a srednji prst druge ruke gurnuo koji milimetar devojčici u ribicu. Unutra je bilo nekako masno i toplo. Osećao je da mu se kurac opet diže, ali obzirom da ga nije vratio u gaće, to je jasno videla i devojčica. Zato ga je lagano gurnuo prema njoj i rekao da opet radi ono kao malopre. Sestra ga je uhvatila za kurac i , prvi put sama, nespretno počela da ga drka. Za to vreme on je jos malo dublje gurnuo prst u sekinu nevinu pizdu. Osetio je otpor himena i zato nije hteo da učini nista što bi je povredilo. I samo bockanje, mada prstima, nevine dečje pičke bilo mu je dovoljno za snažnu ejakulaciju. Pošto mu je kurac bio u devojčicinoj ruci, ona je osetila na svojim prstima nešto vlažno i lepljivo i pitala ga šta je to. *Cico, to je sperma, koja znači da mi je bilo lepo sa tobom.. Moram da ti se zahvalim.* Ponovo je spustio glavu prema dečjoj pizdici i dva puta je liznuo jezikom, a zatim poljubio u majušni klitoris, sto je njoj bilo jako čudno i smešno. *Ako ti se dopalo, lutko, mozemo večeras da nastavimo. Možda bi i tvoja seka sa nama?*
Te noći ostao je da spava kod ujne i ujaka.Zadovoljstvo koje su mu devojčice pružile u onoj igri bilo je jače od njegove svesti da čini nešto najblaže rečeno neprirodno. Kada je došlo vreme za spavanje, zamolio je ujaka da legne u sobi gde je TV. Ujna i ujak su ostali na dvosedu u kuhiji. Ivona i Daniela su ležale na kaucu. On je ugasio svetlo i legao kraj njih. U sobi se videla jedino svetlost koja je dopirala sa TV ekrana. Starija devojčica je na sebi imala majicu i gaćice, mladja samo ovo prvo. Pokrivene frotirom, i jedna i druga ležale su okrenute na levu stranu. Meškoljio se i kurac mu se sam dizao, jer je osećao toplotu dva nezrela ženska tela kraj njega. Trudio se da još neko vreme gleda TV program, dok stariji u drugoj sobi konačno ne zaspu. Kad se i to desilo, malo je utišao ton na TV-u, a onda desnu ruku lagano zavukao pod frotir. Naleteo je dlanom na butkicu starije devojčice. Iz straha da je ne probudi, zaustavio je ruku na njenoj koži. Raširio je prste i trudio se da njima upija toplotu i mekoću njenog mesa.Onda je počeo lagano da šeta prstima po njenoj nozi. Dopalo mu se što ona čvrsto spava i što može da je mazi. Drugom rukom lagano je drkao kurac. Malo po malo spuštao je svoju ruku sve niže, dolazeći do dna njenih guzova. Zatim je polako pokušao da joj skine gaćice. Zbog slabe svetlosti nije ništa video, ali je uspeo da ih povuče dovoljno da može prstom da klizi izmedju mladih guzova, preko čmara, do devojčicine nevine pičkice.Malo je pomerio kukove i prineo kurac devojčicinom dupetu. Pustio je svoj glavić da minut-dva njuška njenu guzu a onda ga lagano prislonio na njen čmar. Desetogodišnjakinja je i dalje čvrsto spavala, ne sluteći da će joj bratov kurac možda započeti napad na dupence. Iznenada je počela da se okreće na ledja, što ga je nateralo da malo odstupi. Ležeći na ledjima, protegla se, malo razmakla noge i nastavila da spava. NJegova ruka mogla je sada neometeno da se igra njenom malom pizdom, da je lascivno dodiruje i miluje. On je to jedva dočekao. Počeo je da miluje meku i toplu detinju pičku. Devojčica još nije imala dlačice, tako da je njena pičkica bila potpuno gola. Činilo mu se da ništa mekše u životu nije dodirnuo. Student je uživao. Njegovi prsti igrali su se mladim mesom, dok je drugom rukom oštro navlačio svoj kurac. Nekoliko puta jedva je zaustavio prasak sperme iz njega. Trebalo mu je malo predaha. Zato je polako vratio male gaćice gde su i bile desetak minuta ranije. Okrenuo se na ledja i čuo krckanje kreveta. Pogledao je, i u mraku uspeo da vidi da Daniela polako prelazi u sredinu kreveta. *Da li je moguće da ona nije spavala?*
Odgovor je dobio u narednih nekoliko sekundi. Osetio je nečiju ruku na svom kurcu. Pogodio je da je to devetogodišnja sestra Daniela. Kao da je želela da ponovi ono što je radila tog popodneva, nespretno je stezala bratov kurac i pokušavala da ga drka. Student je bio oduševljen. Video je njene raširene nožice i zarozanu majicu. Majušna pička joj je bila raskriljena, i on joj je pomogao da je raskrili još više. Seka mu je drkala kurac, a on je prstom rovario po njenoj mladoj pičkici.Onda je rešio da pokuša da je uvede u oralni seks. *Seko, hajde stavi moj kurac u usta ili ga malo liži jezikom.* Devojčica je odmah poslušala i polovina glavića bratovog kurca nestala je u njenim usnama. On je lagano prihvatio za glavu i pokušao da je pomera napred-nazad. Devetogodišnja sestra mu je sisala kurac, na momente vadeći ga iz usta. *Treba tako, bato, ili nije dobro?* *Odlično je, golubice...volim te više od svih sestara...maco, ti si najbolja...samo nastavi...puši ga jos malo...*
Klinka je nastavila da puši studentov kurac, ali on više nije mogao. Malo je odmakao od sebe. Pitala ga je hoće li opet da prska, kao danas. *Da li joj se to dopalo? Kada bih samo...* U njemu se rodila želja da joj svrši u usta. *Biće mi lepše ako ga uzmeš u ruke i opet se malo igraš sa njim.* Mala kurvica ga je oberučke zgrabila i počela da ga drka kao da je to radila godinama, a ne treći put u životu. On joj je sada napadao pičkicu i dupence, istovremeno čačkajući prstima obe nejebane rupice. Kad je osetio da više nema povratka, rekao joj je da ga opet stavi u usta i ne vadi ga dok joj on ne kaže. Čim se našao na njenom mladom jeziku, ispalio je rafal sperme pravo u njeno ždrelo. Glupačica ga je i dalje sisala, kao da on ne svršava, kao da se ne trza, kao da to nije ništa...
Minut nakon toga ustao je iz kreveta i otisao u kuhinju.Bacio je pogled ka ležaju gde su mirno hrkali ujak i ujna. Nisu mogli ni da sanjaju, bukvalno, šta se dogadjalo na par metara od njih. Njihov blizak rodjak upravo se igrao pičkicama njihovih cerkica. Napravio je sok i odneo Danieli. *Popij sokić da spereš ukus sperme .* Devojčica je popila na eks. Vratio se i on u krevet i nastavio da je miluje. *Nisi mi danas rekao šta je jebanje.* *Da li je moguće da je upamtila tu reč, i da je to i dalje zanima?* Nije mogao da veruje, ali je požurio da joj objasni.
*Da bi se to desilo, kurac mora da mi bude tvrd. Onda treba da ga približim tvojoj pičkici i da ga polako uguram u nju. Zatim se vadi van i opet vraća unutra i to traje sve dok mogu da izdržim a da ne prskam kao danas ili maločas. Kad dodje do toga, mogu da prskam u tvoju pizdu, zlato. Ili, mogu ga izvaditi i dati ti spermu u usta, kao maločas, ili gde bilo. To je jebanje, sestrice. Kapiraš? Želiš li da probaš, devojčice?* I tu je bio kraj. Brat je više ništa nije pitao. Rekao joj je da mu opet drka kurac, dok je on prste zaposlio njenom pizdom. Ovaj put malo dublje je prodro unutra, dovoljno da dete jednom jekne, jer je himen pruzao otpor. Drkala mu je kitu i pod svojim prstima osećala da postaje šira i tvrdja. Sa druge strane, i student je osećao da mala dečja pizda pocinje da vlaži, kao kad je piškila ili kad se kupa.Stavio ju je na sebe, tako da su njene tanane usmine lebdele tik iznad glavića njegove kite. Pitao je još jednom da li stvarno želi ovo da proba, i, kad je dobio potvrdni odgovor, lagano je krenuo da je navlači. Islo je prilično teško, jer je mala ribica bila izuzetno tesna i plitka, ali on je bio uporan. Posle par pokušaja pola glavića nestalo je u vreloj rupici devetogodišnjakinje. Niz stablo njegovog kurca slilo se par kapi krvi i ovu curicu nepovratno pretvorilo u ženu. Bila je jaka, ni glasa nije pustila...
Student je znao da ne može da se nada nekom vrhunskom jebanju, ali je zato užitak bio nemerljiv. Tesna i mlada detinja pizdica na njegovom kurcu bespomoćno se širila i ponovo skupljala, stvarajući savršen prsten. Himen je odavno bio prošlost, i devojčica je primala u masnu i vrelu pičku prvu porciju kurca u životu.
Polako je prebacio šake na njeno meko mlado dupe. Tu nije imalo šta da se mesi i steže, ali on je oponašao takve pokrete. Onda je jednu ruku spustio na stomačić starije sestre i ispod gaćica počeo malo oštrije da joj prstom bocka pizdu. Student je bio stariji od njih dve zajedno, i sama ta činjenica bila je dovoljna da ne stigne da ga izvadi iz sestre. Za čvrste i uske zidove devojčicine pičke lepila se sperma...
[Vrh] Go down
Misko
GostPostajNaslov: Devojcice (2.deo)   sub ruj 26, 2009 2:18 pm

Nakon svršavanja, lagano je odmakao sestru sa sebe i vratio je na njeno mesto u krevetu. Izmedju njih opet je bila Ivona. Posle par minuta ustao je iz kreveta i zapalio cigaretu. Razmišljao je o onome što je uradio. U njegovim mislima nije bilo ni malo kajanja. Čak je mogao da planira još ovakvih igrarija. Odlučio je da ujutru ne ide na predavanja, već da opet bude sa sestrama.
Plan mu je samo delimično uspeo. Ivoni je ujutru bilo loše, pa je ujak odlučio da je ne šalje u školu. Student je ponudio da ostane sa njom i pomogne joj ako treba-zaboga, ipak će on biti lekar. Svi su se sa tim složili, a on je to jedva dočekao. Jedno po jedno, odlazili su, i oni su ostali sami.
Medjutim, nije devojčici odmah stavio do znanja šta će joj se dešavati tog prepodneva. Sačekao je da doručkuje. Malo se igrala u sobi, pa čitala neku knjigu. A, onda se ponovila situacija od juče. Ali, ovaj put samo mu je rekla da ide u toalet. Uzeo je za ruku i poveo. Rešio je da krene u akciju. Svukao joj je pantalone i gaćice. Danas je bio slobodan i nije hteo da žuri. Devojčica je stajala pred njim. Postavio je na školjku i rekao da obavi posao. Sela je, malo se povila napred i skupila noge. Slušao je kako piški, i kurac mu se poceo dizati. *Ivonice, raširi malo butine, da gledam kako piškiš.* Malo ona sama, malo on...njene noge su se raširile, ne malo. Zinuo je u prizor ispred svog lica.Video je njenu malu pizdu, i bledo žuti mlaz kako teče iz nje. Nije mogao da odvoji pogled od nevine desetogodišnjakinjine ribice. Prineo joj je svoju ruku. Raširio je mlade dečje usmine i divio se pogledu. Kurac je počeo da mu se diže. Sestra nije dugo piškila. Uzeo je papir u ruke i krenuo da je briše. Prelazio je preko malog klitorisa i sve više se zadržavao na njemu. Onda je odbacio papir i krenuo da drka pičku devojčici. Izgleda da joj je to prijalo, jer se nije bunila a njemu se činilo da postaje vlažna. Ne kao maločas, ali neku promenu je primetio. Poželeo je da poliže tu nevinu dečju pičkicu. Isplazio je jezik i krenuo da je lizucka. Širio je usmine i gurkao jezik duboko u detinju pizdicu. Osećao je neki ukus, i njemu je bio sladak, jer je uživao. Morao je da izvuče kurac, i to je i uradio. Digao mu se maksimalno. Ništa je nije pitao. Odmakao se od nje, i prineo glavić usnama devojčice. *Seko, zamisli da je to bombona. Sisaj ga kao bombonu.*
Mala pičkica ga je poslušala. Otvorila je usta, i dopustila da joj brat gurne kurac. Nije umela ništa posebno, ali slika male glave okačene o njegovog djoku bila je fantasticna. Polako je pomerao kukove, na kratko vadeći kurac, pa ga vraćajući na njen jezik. Kad je osetio da će svršiti, prekinuo je sa ovom igrom.
Uzeo je devojčicu u naručje i onako polugolu odneo je na krevet. Rekao joj je da legne na stomak i ona ga je poslušala. Juče se malo igrao njenom guzom, i želeo je da to nastavi. Postavio je na kolena, dok je ramenima i glavom i dalje bila oslonjena na dušek. Pažljivo je razvukao dečje guzove i zadržao ih tako raširene neko vreme. Onda je svoj srednji prst, onako suv i ogroman, počeo da gura devojčici u čmar. Ušao je više od trećine. Onda je drugu ruku zavukao pod njen stomak i stavio je na devojčicinu ribicu. Njegov palac počeo je da prelazi preko nežnih ružičastih usmina. Lizanje sada nije dolazilo u obzir, odmah bi svršio. Kurac mu je opet bio tvrd. Okrenuo je sestru na ledja i raširio joj noge. Divno, divno, divno...blagi i kratki usek preko narastajućeg belog mesa u dolini se završavao rupicom ne većom od nokta. Nigde dlačica. Mogao je da svrši od samog pogleda na tu prelepu pičku devojčice. Nije, naravno, želeo. Želeo je da jebe ovu devojčicu. Želeo je da tu dečju pizdicu probuši i raširi moćnim kurcem. Želeo je da dokaže toj majušnoj ribici da ce pružiti uživanje njegovom kurcu. Želeo je da istrese spermu što dublje u sestrinu još uvek nevinu picu. Želeo je da nauči devojčicu nekim stvarima, koje će joj se kasnije, naravno, dešavati. Još je bila mala, ali njemu to nije bila prepreka. Jebalo mu se za njene godine. Pičkica je pičkica, makar bila i dečja, i treba je samo jebati.
Digao joj je noge malo uvis i pridržavao je rukama za članke. Približio je kurac malenoj pički i rekao:* Ivona, raširi prstićima pizdicu, što više možeš, da te moj kurac ne bi povredio.* Kurvica je poslušala, i koliko je mogla raširila detinju pizdicu. Kratko je pogledao unutra. Ružičasto meso nejebanog detinjeg kanala čekalo ga je, dozivalo ga je. Gurnuo je kurac. Nije bio pažljiv, kao noćas sa mladjom sekicom. Sada su bili sami, i niko nije mogao da ih prekine.
Devojčica je vrisnula. *Boli me ribica...boli!* Nije se obazirao. Bilo mu je lepo. Kurac je našao sigurno utočište, nebitno što je to bila nejebana desetogodišnja pizda. Neravnopravni seks je počeo. Ona tu nije imala šanse. U pičkicu joj je stalo skoro pola bratovog tvrdog kurca. Njena rupica se raširila skoro do pucanja. Peklo je, i bolelo je, i počela je da plače. Malo ga je povukao nazad, koliko da se žensko dete privikne na veličinu i da iskoristi momenat da je oslobodi ostalog dela lagane odeće, ali ga je uskoro vratio. Jebao je. Gurao je kurac, skoro nemilosrdno, u detinju pizdicu, i uživao. Milovao je po kosi, licu, stiskao joj ramena i mišice, jer sise nije imala. Imaće ih tek za par godina, ali on uživa i ovako. Uhvatio je za lopatice i polako podigao, ne sklanjajući je sa kurca. Uzeo je u naručje i polako navlačio na kitu. Nije imala nikakav oslonac, osim tvrdog kurca u masnoj i vreloj pičkici i bratovih ruku koje su je pridržavale. Počeo je da je jebe malo brže i jače. Savila je glavu na njegovo rame i tiho cvilela. Bila je jebana u svojoj desetoj godini, od brata, koji je nije štedeo. Osećala je kako se njena detinja pizda naizmenično steže i opušta, kako se puni i prazni, kako se nešto glatko trlja o dubine njene vrele rupice. Pogledala je brata, i videla neki nepoznat izraz na njegovom licu. Nije shvatala da on likuje, da puca od sreće i uživanja zbog ovog na momente surovog trpanja kurca u njenu malu, usku i vruću pičku. To nije shvatala, ali je nesto pocela da oseća. U jednom momentu brat joj je gurnuo kurac dublje, i kao da je udario u zid, u dno njenog plitkog kanala za jebanje. Tu ga je zadrzao. Devojčica je osećala da joj tako zakovan još više i bolnije širi pičku. Činilo joj se da će njena detinja pizda pući, da će se pocepati, da će ostati zauvek tako razvaljena bratovim kurcem. Sa druge strane, brat je znao da će u narednih par sekundi eksplodirati, pa je birao da li da joj svrši u pičić ili u usta. Prvi mlaz sperme nije mogao da zaustavi, i rozikasto vruće i klizavo pičeće meso devojčice obojio je belom masnom bojom. Onda ga je naglo izvukao iz sestrine ribice i još brže joj ga survao u poluotvorena usta. Ostatak sperme istočio joj je u grlo, osećajući na kurcu blagi bol od zubića koji su se refleksno stisli i iznudjeno milovanje vrelog mladog jezika na dnu glavića. Jebanje, ili makar njegov prvi čin, bilo je završeno...
Nije mogao a da ne oseti potrebu da još jednom izjebe devojčicu. Medjutim, ona se polako oblačila. I dalje nije govorila ništa. Rekla mu je da ide kod drugarice, one iste koja mu je juče bezbrižno skakutala na stomaku i čijim se sisicama poigrao. Pomislio je da ne bi bilo loše da i tu malu natakne na kurac. Rekao je sestri da može da je pozove, pa neka se igraju ovde u sobi. Ivona je pristala i rekla da će se brzo vratiti. On se u medjuvremenu obukao.
Kao što je i rekla, devojčica se brzo vratila. Iza nje išla je njena drugarica. Poslužio ih je sokom i svi su seli na pod. Ivona mu sada nije bila zanimljiva, pa je stalno gledao prema Dijani. Devojčica je bila lagano obučena, u majicu na bratele i biciklističke pantalonice. Kako da nju navede na nešto tako ozbiljno i zabranjeno u njenim godinama? Bio je napaljen. Pitao je Dijanu zna li da čuva tajnu. Posle potvrdnog odgovora zamolio je Ivonu da malo pokaže drugarici šta su radili. Devojčica je ponovo ostala bez pantalonica i gaćica, i legla na pod. Pogledala je brata i raširila nožice. Ponovo mu je pred očima bila mala detinja pička. Sada je bila nešto rumenija, verovatno jer se još nije opustila od kurca. Navlažio je prst i njime blago bocnuo sredinu njene tesne ribice. Pogledao je Dijanu. Ona je blago uzdahnula i rekla: *Nije to nikakva tajna. Ja i tata se često tako igramo, a ponekad je tu i deda.*
*Stalno se tako igraju? I deda je tu? Hoće li se igrati i sa mnom?*
*Hoćeš li se igrati i sa mnom?*
Devojčica je pogledala u Ivonu. Student se, kao uzgred, još zabavljao sekičinom pizdicom, ali i ljubopitivo gledao u *veliku* devojčicu iz komšiluka . Klimnula je glavom i rekla da hoće.
Pogledao je na sat. Još je bilo rano. Prišao je Dijani. Svukao joj je majicu. Pogled mu se prikovao za bele dečije sisice. Na njihovim vrhovima bile su ružičaste male bradavice.
*Pričaj mi šta ti tata radi, lutko. To ću ti raditi i ja.*
*Kad mama nije kod kuće, prvo me okupa. Svuče me golu i odnese u kupatilo. Ja udjem u kadu a on pusti vodu. Onda pogleda moje sisice i kaže da misli da su svaki dan veće i lepše, i da ću jednog dana biti prava sisulja, i da će me zvati *kravica* jer ću imati sise kao krava. Onda mi malo steže i mesi sise i štipka i gricka bradavice. Zatim mi malo raširi picu a nekad je i liže.*
*A da li ti voliš to što ti radi tata?*
*Pa lepo mi je, mada me nekad ta igra i boli.*
*Ja te neću kupati, ali biće ti lepo. Da počnemo sa igrom.*
Već je bila bez majice. Uzeo je u ruke i stavio u krilo. Bila je licem okrenuta prema njemu. Mlade dečje sise bile su mu na dohvat jezika. Poceo je da liže sise devojčici. Slatka i vruća koža ga je izludjivala, i kurac mu se brzo dizao. Rekao je Ivoni da ga uzme u ruke i malo se igra njime, ili da ga stavi u usta i sisa. Uhvatila ga je sa obe ruke i počela da ga liže.
*Da li ti se svidja ovo, Dijana?*
Devojčica je rekla da joj je lepo, što ga je ohrabrilo. Spustio je ruke do njenog struka i odjednom joj svukao pantalonice i gaćice. Ostala je samo sa belim čarapama na nogama. Gledao je lepa kolena devojčice i nežne bele butine, podižući pogled ka njenim preponama. Ali, kad je pogledao mesto kome se unapred radovao i zbog koga mu se kurac dizao, nije mogao da veruje. Za razliku od Ivoninog i Danielinog neznog venerinog brezuljka, koji nisu bili ukraseni ni najmanjom dlačkom, pička jedanaestogodišnjakinje bila je rutava, prekrivena gustim crnim dlačicama. Ono što su kod Ivone bile male i tanke usmine, kod ove devojčice bila su dva lista tamne i debele kože. Izgleda da su muškarci u njenoj kući znali šta rade. Ova klinka imala je potpuno formiranu pičku. Pretpostavio je da nije nevina, što je i ona nekako nagadjala. Zato joj je odmah gurnuo prst u pizdu. Ušao je ceo, bez problema. Pička devojčice bila je uredno razradjena i spremna da prihvati kurac, bilo očev, dedin ili, sada, njegov.
*Želite li da vam pušim? Tata me je to naučio pre par meseci. Kaže da to lepo radim.*
Da li želi? Izvukao je kitu iz Ivoninih usta i gurnuo je do grla drugoj devojčici. Ona je sklopila usne I počela da pomera glavu napred-nazad. Dok mu je starija devojčica pušila, igrao se sestrinom pizdicom i uživao. Posle par minuta poželeo je da konačno jebe Dijanu. Položio je na pod i raširio joj je noge. Ponovo je pogledao Dijaninu pizdicu. Ličila je na rastočenu pičku neke kurvetine. Klitoris se presijavao i štrčao u vazduhu. Bio je i veći od bradavica na njenim sisama. Uzeo je kurac u ruku i prineo ga medjunožju devojčice. Počeo je glavićem da prelazi od klitorisa do anusa kurvice, koja je pod njim spremno cekala igračku. Prstima je malo raširio dečji kanal za jebanje, i primetio veliku razliku izmedu pizdica ovih devojčica. Bilo mu je jasno da će ga jedanaestogodišnjakinja istrpeti bez problema, pa je prilično oštro gurnuo kurac devojčici u pičku. Ušao je bez muke, kako je i očekivao. Od Ivone je zatražio da ponovo raširi pičku, a od Dijane da joj gurka prst unutra. Starije dete drkalo je pičku mladjem, dok je u svoju pizdu primalo iskusni kurac. Slika je bila fantastična. Grupni seks sa decom, ovakav, student nije nalazio ni na najekstremnijim sajtovima sa dečjom pornografijom, a to se njemu sada dešavalo uživo.
Okrenuo je Dijanu na stomak i natrtio je. Primetio je da joj je čmarić neoštećen.
*Da li ti je tata radio ovo što sam ja?*
*Tata me jebe svakodnevno*, pričala je nagužena devojčica. *Kaže da je moja pičkica savršena, i da je srećan što mi u nju staje ceo kurac. Jedino dekin ne mogu da primim do kraja, jer je veći od tatinog. *
*Devojčice, ja ću ti ga sada ubaciti u guzu, to sigurno nisi probala.*
Prvo je poželeo da je liže. Jezikom je prelazio preko jedrih belih dečjih guzova, sve bliže smedjem prstenu izmedju njih. Onda je prstom počeo da je bocka u čmar. Devojčica je reagovala nesvesnim blagim mešanjem, što ga je izludjivalo. Počeo je da čupka dlačice na detinjoj pički. Stavio je glavić na njen čmar i počeo oštro da ga gura unutra. Išlo je teško, jer je devojčica bila nevina u tu rupicu. Zato je malo pojačao pritisak, ali je uspeo da joj nabije samo pola glavića. Odustao je od te ideje i privukao je sebi. Stavio je u svoja krila i opet spustio na kurac. U pizdu joj je ulazio relativno lako, pa je nemilosrdno gurnuo na dole, osećajući njenu guzu na svom stomaku a butine na mudima.
*Kako se osećaš, lutko? Da li ovo liči na ono što ti radi tata?*
*Liči. Ali, njegovo jebanje ne traje dugo. Tata mi uvlači kurac u pičku par minuta. Najviše voli da spermu istrese duboko u moju ribicu. Kaže da ne mogu da zatrudnim, jer sam još dete. Posle tatinog, moram da primim i dekin kurac. To je bolnije, ali tata me za to vreme ljubi, tako da je meni lepo pa zaboravim na bol.*
Sve gore od goreg. Manijaci pune belu detinju pizdu, prave orgije, i devojčica podrazumeva da je to u redu. Pa zašto je i on ne bi napunio? Zašto i on ne bi završio jebanje istresanjem semena u dubinu ove razjebane dečje pičke?
Zašto se ne bi preselio kod ujaka i ujne?
Svake noći mogao bi da se igra sestrinim pičkama. Mogao bi da ih mazi, bocka, štipka...mogao bih da ih navlači na kurac i da svršava u detinje pičke...gledao bi kako te dve kurvice odrastaju, kako se pretvaraju u prave ribe, a on bi ih na tom putu nesebično podučavao...
Suviše maštarija, bar za sada. Osećao je da mu se vrhunac bliži. Devojčica nameštena na njegov kurac je počela da stenje i da se mršti. Naravno, nije svršavala. Možda ju je već bolelo. Zato je još par puta stisnuo na dole, tako da mu glavić udari u samo dno raširene i namučene dečje pizde, a onda je tako nabodenu podigao u vazduh. Prebacio je šake na njene sisice i počeo ludački da ih mesi i gnječi. Ispravio se i snažno cimnuo kukovima na gore. U ovom položaju njegov kurac je do samog kraja udario u vlažno i masno meso dečje pičke, tj. u meki vreli zid detinjeg tunela za jebanje, i prosto se zalepio, zavario za devojčicu. Počeo je snažno da šprica spemu, ne dozvoljavajući joj da se pomeri...
[Vrh] Go down
Sponsored content
PostajNaslov: Re: ***Erotske price***   

[Vrh] Go down
 
***Erotske price***
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
Ljubavni snovi :: ***SEX*** :: ***Erotske price***-
Forum(o)Bir: